Kakkujen vaikutus hyvinvointiin

Monet leipovat kakkuja ja he sanovat, että se on paras harrastus, jonka he ovat ikinä aloittaneet. Siitä ei ole minkäänlaista epäilystä. He tekisivät sitä joka päivä, jos vain voisivat. Ainoa haittapuoli siinä on se, että silloin he lihoisivat. Tämä siis kertoo siitä, että kakkujen vaikutus terveyteen olisi negatiivinen, koska lihavuus aiheuttaa paljon terveyshaittoja – itse asiassa lähes kaikkea mahdollista. Toisaalta henkinen terveys paranee huomattavasti, koska iloinen ihminen on henkisesti terve ihminen. Se vaikuttaa myös paljon fyysiseen terveyteen ja hyvinvointiin eli silloin ensimmäinen mainittu argumentti ei ole enää yksin vaan on saanut seurakseen myös positiivisen argumentin. Kakuilla ja leivonnalla on siis terveellisiä vaikutuksia ihmiselle. Toki myös itse ruoka-aineissa on hyviäkin puolia kuten esimerkiksi mausteet, joilla useimmiten on paljon oikein hyviä vaikutuksia ihmisiin. Jos haluat muuten löytää kakkureseptejä niin muun muassa sivustolta http://tiikerikakku.net löytyy niitä. Ystäväni kertoi minulle kyseisestä sivustosta joten kiitos hänelle siitä. Jos haluat kiittää itse sivuston pitäjää, voit tehdä sen osoitteessa http://tiikerikakku.net/ota-yhteytta/ jossa voit jättää kommentin sivuston tekijälle. Reseptejä löydät toki myös monilta muilta suomalaisilta sivustoilta, jos haluat leipoa tästä artikkelista huolimatta. Terveyspäätökset ovat toki aina sinun omia päätöksiäsi joten päätä itse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *