Kauneus ja hyvinvointi Helsingissä

Kauneus on aina aihe, joka aiheuttaa monenlaisia tunteita ihmisissä. Eräs kuulemani kappale kerran tiivisti sen mielestäni erittäin hyvin sanoessaan näin: kauneus tekee kyyniseksi mutta vastakohdasta ei edes puhua auta. Toisin sanoen kauniit ihmiset joutuvat kestämään asioita, joita vähemmän kauniit ihmiset eivät koskaan tule kokemaan. Toisaalta rumemmat yksilöt tietysti kärsivät toisenlaisista kroonisista ongelmista. Kauniimmilla ihmisillä myös tuo ongelma on ehkä se ainoa ja kaikki muut puolet asiassa ovat sitten erittäin hyviä puolia. Mikäli tämä asia kiinnostaa enemmän niin seuraavaksi mainitsemallani sivulla löytyy paljon asiaa kauneudesta. Siihen sivuun kannattaa siis perehtyä, jos aihe kiinnostaa. Eräs toinen lähde tähän asiaan on Janneee-nimellä kirjoittava kauneuden ja ravinnon asiantuntija täällä. Hän on rakas ystäväni ja tietää asiasta erittäin paljon eli huomattavasti tavallisia ihmisiä enemmän. Hän on koulutukseltaan biologi ja hänellä on lisäksi myös kauneudenhoidon tutkinto. Janneee tekee myös kosmetologin työtä Helsingissä arkipäivisin omassa yrityksessään Kampissa. Näin ollen mies siis tietää asiasta paljon enemmän kuin kukaan muu ihminen, jonka tunnen Suomessa. Aina kun haluan tietää kauneudesta tai terveydestä jotain, voin soittaa ja kysyä häneltä asiasta, joka minua mietityttää. Hän kertoo minulle kasvohoidoista ja vitamiineista, joita tarvitsen ja pian tiedän asiaani vastauksen. Jos siis haluat tietää näistä asioista enemmän, suosittelen soittamaan hänelle. Mukavaa päivänjatkoa kaikille rakkaille lukijoilleni! Nähdään taas pian!

kaunis tyttö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *